Burgemeester Janssen heeft vandaag een woning aan de Patijnlaan gesloten.
Burgemeester Janssen heeft vandaag een woning aan de Patijnlaan gesloten. gemeente Zeist

Burgemeester sluit woning op Patijnlaan in Zeist

10 november 2023 om 19:43 Misdaad

ZEIST Op vrijdag 10 november heeft burgemeester Janssen besloten een woning te sluiten aan de Burgemeester Patijnlaan in Zeist. Aanleiding voor de sluiting was een handelshoeveelheid harddrugs in de woning. De combinatie van harddrugs en versnijdingsmiddelen leiden tot het oordeel dat de woning wordt gebruikt voor illegale activiteiten. De woning wordt met het besluit van de burgemeester voor vier weken gesloten. Dat maakt te gemeente Zeist bekend.


De aanwezigheid van grote hoeveelheden drugs brengt risico’s met zich mee. Het heeft een aantrekkingskracht op andere criminelen. Omwonenden lopen ongevraagd gevaar om daarmee geconfronteerd te worden. Burgemeester sluit woning Sluiting van een woning is een ingrijpend middel, maar de bescherming van de buurt en haar bewoners staat voorop,” vertelt burgemeester Janssen.


De gemeente en politie roepen inwoners op hun vermoedens te melden. Op die manier kunnen criminele activiteiten worden aangepakt. Via Meld Misdaad Anoniem (0800 - 7000) kan anoniem worden gemeld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie