• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Cursus-Workshop

Pianoconcert Wouter Harbers

zondag 4 oktober 15:00 uur

nb

Wouter Harbers speelt van zijn nieuwe cd: een verzameling van de mooiste toegiften onder de titel ‘Encore!’

Elke sporter droomt ervan ooit bij de Olympische spelen te schitteren. Elke schilder wenst dat zijn werk ooit in het Rijksmuseum komt te hangen. En elke musicus droomt ervan te spelen in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Pianist Wouter Harbers deed dat ook…

En zijn droom kwam uit: eind juli 2020 mocht hij een solo-album opnemen op deze magische plek. Het resultaat presenteert hij graag live aan u: geniet van een breed scala aan muzikale kleuren in een programma met de mooiste ‘toegiften’.

Na afloop is er in de foyer de mogelijkheid om met Wouter na te praten en een gesigneerd album te bestellen.

Over Wouter Harbers

Wouter Harbers debuteerde recentelijk in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam en het was uitverkocht. Hij liet zich op hoog niveau scholen bij Wibi Soerjadi en werd uit een internationale groep pianisten geselecteerd voor masterclasses in Oxford.

Van Harbers verschenen vier albums, waaronder één met het Eerste pianoconcert van Chopin. Naast pianospelen en solist in pianoconcerten, dirigeert hij: de Messiah van Händel en Ein deutsches Requiem van Brahms.

Liefhebbers van klassieke muziek maar juist ook degenen die nog nooit in bijvoorbeeld het Concertgebouw zijn geweest, trakteert hij op de mooiste muziek van de wereld.

--> Tickets te koop via www.theaterhetlichtruim.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Het Lichtruim
De Bilt
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden