• Alles
 • (1)
  Film
 • (6)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Lift je leven

donderdag 29 oktober 14:30 t/m 17:00 uur

Frans Poot

Inwoners van gemeente De Bilt die hun leefstijl duurzaam willen veranderen, kunnen dit najaar gratis meedoen met het actieprogramma Lift je leven.

Ontwikkel een duurzame leefstijl

Stichting Lift stelt mensen in staat hun leefstijl duurzaam te veranderen. Juist deze tijd waarin we leven, daagt ons uit. Om anders te kijken naar de wereld om ons heen. Om bewuster om te gaan met geld en om zorg en aandacht te geven aan onszelf en onze gezondheid.

Een bewezen effectief programma

Met de unieke methode, die ontwikkeld is door dr. Jeanine Schreurs, werk je aan een duurzame leefstijl. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd.

De Universiteit van Maastricht heeft de Lift je leven methode onderzocht en aantoonbare effecten vastgesteld. Zo ervaren deelnemers minder stress en waarderen zij het programma met een 8,6.

De drie pijlers van Lift

Hoe doe je dat, een duurzame leefstijl ontwikkelen? Het Lift je leven actieprogramma bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2 ½ uur. Het programma kent drie pijlers: Goed met Geld, Goed met Groen en Goed met je Gezondheid. Zo maak je zelf de wereld een beetje mooier.

Resultaat

Rianne Smit en Annie Naber zijn de begeleiders in De Bilt. Op 20 oktober en 29 oktober starten ze met twee groepen. Elke groep heeft acht tot tien deelnemers. Juist door samen aan de slag te gaan, leer je op een eenvoudige manier je gedrag te veranderen. Je merkt al heel snel resultaat.

Wat zeggen andere deelnemers?

“Ik heb een boost in zelfvertrouwen gekregen.”

-Evy

“In één jaar tijd heb ik 5.000 euro bespaard”

- Natascha

“Er wordt echt naar je geluisterd en er is een heel fijne sfeer.”

- Ferenc

Praktische informatie

Op 20 oktober van 14.30-17.00 uur bij Mens de Bilt en 29 oktober (locatie nog niet bekend) kun je starten met het programma. We houden ons aan de RIVM-voorschriften. Alle praktische informatie vind je op onze website: www.stichtinglift.nl/DeBilt

Deelname is gratis.


deel deze activiteit

Locatie

vvsoWVT
De Bilt
Talinglaan 10
3721ea


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden