• Alles
 • (2)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (3)
  Cursus-Workshop
 • (3)
  Politiek

Zoom workshop Social Media en Verantwoord

maandag 25 januari 20:00 t/m 21:30 uur

Foto: Ouders Lokaal

Op zoek naar tips over gamen en beeldschermtijd thuis? En waar doe je als ouder goed aan in deze Corona periode?

Je kind(eren) zijn het grootste deel van de dag thuis in deze bijzondere periode. En zij zullen ongetwijfeld meer online zijn op social media, games, etc. dan je normaliter toelaat. Hoe ga je er in deze uitzonderlijke periode mee om? Hoe bewaak je de grenzen, hoe maak je werkende afspraken over beeldschermtijd en gamen en hoe begeleid en bescherm je je kind ‘online’? Dit en meer tijdens deze Zoom-workshop. De workshop is interactief. Er is ruimte voor al je vragen over het game- en onlinegedrag van je kind en hoe jij daarmee om kan gaan en natuurlijk krijg je tips!

Ouders voor ouders

Sidney Lehmann is vader van 2 jongens en werkt binnen de game industrie. Begeleid professionele gamers en geeft les op school over de omgang met gamen thuis aan kinderen, ouders en professionals. Sidney heeft gewerkt met een breed scala aan gamers, van verslaafde jongeren tot en met de absolute wereldkampioen FIFA. Gamers voor verschillende voetbalclubs zijn de afgelopen jaren door Sidney begeleid, denk hierbij aan Ajax, AZ en PSV en Fortuna Sittard. Door de brede ervaring kan Sidney op een positieve manier tips geven en kennis delen.

Zoom Workshop

Met Zoom.us kun je met elkaar videobellen. NJe kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis.

Deelname en aanmelding

Deelname is gratis na aanmelding. Je kan je aanmelden via de website: info@ouderslokaal.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Bilthoven
De Bilt
Melkweg 1b
3721rg


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden