• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Cursus-Workshop

Wil jij weten over het liberalisme?

woensdag 3 maart 20:00 uur

Foto: Webmaster@vvddebilt.nl

Doe dan nu mee met de training basisbeginselen van het Liberalisme. Je leert hierin meer over wat liberalisme is.

De Bilt - Hoe is liberalisme ontstaan en door de jaren heen veranderd? Wie hebben daar aan bij gedragen? Wat zijn de belangrijke momenten in de geschiedenis geweest die het liberalisme hebben gevormd? Ook kom je meer te weten over welke andere stromingen naast het liberalisme bestaan. Hoe deze zienswijzen van elkaar verschillen en waarom het liberalisme vandaag de dag zo relevant is.

De training wordt verzorgd door topdocent Reinout Woittiez. Reinout heeft vele hooggeplaatste directie en advies functies vervuld binnen het publieke domein. Ook heeft hij veel ervaring als trainer binnen het opleidingsinstituut van de VVD, Stichting Haya van Someren.

De training begint op 3 maart 2021 van 20:00 tot 22:00 uur en vindt online plaats(via Zoom). De kosten (voor leden) bedragen € 20,22 (ter dekking van de kosten en de rest komt ten goede van de gemeenteraadsverkiezingen in 2022). Aanmelden: secretaris@vvddebilt.nl

Nota Bene: Liberalisme II is op 28 april. In die training ‘Liberalisme: de praktijk' leert u hoe u de liberale uitgangspunten kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Op welke manier spreekt u de kiezer aan met een liberaal verhaal?


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden