• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Cursus-Workshop

Online Mantelzorgcafé over WMO-voorzieningen en langdurige zorg

woensdag 7 april 12:00 uur

Foto: MantelzorgNL

Mantelzorgers staan centraal in het leven van de naaste die zorg nodig heeft. En daar komt vaak een heleboel geregel en papierwerk bij kijken. Steunpunt Mantelzorg organiseert op 7 april een online Mantelzorg-LUNCH-café over de verschillende zorgwetten waar mantelzorgers mee te maken krijgen. 

De Bilt- Veel mantelzorgers weten niet precies waar ze recht op hebben en welke kosten worden vergoed. En hoe weet je welke bij welke instantie je moet zijn voor het aanvragen van voorzieningen? Wanneer moet je eigenlijk een WLZ aanvragen en wie doet dat? Wat kunt u verwachten van uw ziektekostenverzekeraar?

Mantelzorgmakelaar en adviseur Lia Joosen en consulent mantelzorg Liesje Nijenhuis helpen u op weg in het doolhof van wetten en regelingen en wijzen u op uw rechten.

Online meedoen

Deze workshop is online. Iedereen kan makkelijk en veilig thuis meedoen met de laptop, tablet of computer. Aanmelden kan via de mail:  mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch via 06 130 71 129. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie en een link voor directe toegang tot de workshop. Wie een beetje hulp kan gebruiken om online mee te doen, kan dat aangeven bij aanmelding. Alle informatie over de workshop staat ook op www.mensdebilt.nl 

Datum: 7 april 2021

Tijd:    12.00 – 13.00 uur

Locatie: online via Teams

Aanmelden: per mail mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch 06-13071129


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden