• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (6)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Natuur
 • (2)
  Evenement
 • (1)
  Cursus-Workshop

Webinar over mantelzorg en thuiswerken

woensdag 16 juni 12:00 uur

Foto:

Veel mensen werken als gevolg van de coronamaatregelen al ruim een jaar vaker thuis. Als je daarnaast mantelzorger bent, kan de balans tussen werk en privé lastig zijn Steunpunt Mantelzorg organiseert op 16 juni een online Webinar over de combinatie van thuiswerken en het geven van mantelzorg. Log in tijdens de lunchpauze en maak even tijd vrij voor jezelf!

Mantelzorg en thuiswerken: op zoek naar de balans

Voor veel mantelzorgers betekent thuiswerken dat ze (te) veel taken tegelijkertijd proberen te doen. Productief zijn op het werk, het huishouden op orde houden en de tijd en aandacht geven aan degene voor wie je zorgt. Er wordt aan alle kanten aan je getrokken. Tegelijkertijd missen mensen het contact met de collega’s, het halfuurtje fietsen naar kantoor en de duidelijke scheiding tussen werktijd en privétijd. Hoe zorg je met al dat thuiswerken voor een goede balans tussen werk en privé? In de Webinar gaat Natalia Vermeulen, adviseur van Mantelzorg NL, in op deze balans. De nadruk van het Webinar ligt op praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Bijvoorbeeld over hoe en met wie je de zorg kunt delen, bij welke loketten je kunt aankloppen voor (extra) hulp en welke domotica en handige apps je kunnen helpen om de (mantelzorg) taken beter te organiseren.

Dit doen we aan de hand van informatie, filmpjes en een stroomschema dat speciaal voor de werkende mantelzorgers is ontwikkeld.

Online meedoen Dit gratis webinar is online. Iedereen kan makkelijk en veilig thuis meedoen met de laptop, tablet of computer. Aanmelden kan via de mail:  mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch via 06 130 71 129. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie en een link voor directe toegang tot het Webinar. Wie een beetje hulp kan gebruiken om online mee te doen, kan dat aangeven bij aanmelding. Alle informatie over de workshop staat ook op www.mensdebilt.nl 

Datum: 16 juni 2021

Tijd:    12.00 – 13.00 uur

Locatie: online via Teams

Aanmelden: per mail, mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch 06-13071129


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden