• Alles

Vrijwilligersbanenroute

zaterdag 13 oktober 11:00 t/m 14:00 uur

Vrijwilligerswerk is een mooie manier om bij te dragen aan een nog mooiere gemeente De Bilt. Kom op zaterdag 13 oktober naar Het Lichtruim. Maak kennis met de vele maatschappelijke organisaties en de mogelijkheden die er zijn om actief te worden.

Kom langs op de vrijwilligersbanenroute op zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur. Om 11 uur zal wethouder Madeleine Bakker de markt openen 

Ontdek de vele mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Kom kennismaken met de organisaties en kijk wat bij jou past qua aanbod en tijdsinvestering, of het nu gaat om een tijdelijk project of een vast uurtje in de week.

Vrijwilligersbanenroute

De vrijwilligerscentrale MENS De Bilt heeft dit jaar, naast een vrijwilligersmarkt in Het Lichtruim, ook een route uitgezet langs verschillende organisaties in gemeente De Bilt. Deze route biedt (nieuwe) vrijwilligers de kans om achter de schermen te kijken bij deze organisaties. Dit is een unieke mogelijkheid om zelf te zien en te ervaren hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk is. Je krijgt zo een goed beeld van de organisatie en de functies.   

Vrijwilligersmarkt in Het Lichtruim

Ruim 35 organisaties presenteren zich zaterdag 13 oktober in het Lichtruim, o.a.:

Het Kunstenhuis, Tafeltje Dekje, Stichting Vier het Leven, MENS De Bilt, 'd Amandelboom, Thomas huis Maartensdijk, Steunpunt Vluchtelingen De Bilt,  Huize het Oosten. Iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk is welkom.

De vrijwilligersroute

Zorgboerderij Griftenstein en Zorg, De Voedselbank, Leendert Meeshuis, Rover Croftsgroep, De Wereldwinkel, Ronald Mc Donald, Emmaus Bilthoven, Waterliniemuseum en vele anderen openen hun deuren zodat je zelf kunt ervaren hoe het eraan toe gaat. Voor het complete aanbod aan organisaties en de route kun je kijken op www.mensdebilt-vwc.nl 

MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale

De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt staat op deze dag voor je klaar bij het Lichtruim en in De Vierstee in Maartensdijk. Er is een vrijwilligersfunctie voor iedereen, de vrijwilligerscentrale staat voor je klaar om mee te kijken naar vrijwilligerswerk dat raakt aan jouw passies en wat je leuk vindt om te doen. 

Wat ga jij doen?

Tijdens de vrijwilligersbanenmarkt kun jij in gesprek met organisaties en krijg je een indruk van wat er allemaal te doen is in gemeente De Bilt. Wie zijn de mensen achter de maatschappelijke organisaties en hoe is de sfeer? Deze dag biedt een uitgelezen kans om in een korte tijd veel organisaties, projecten en mensen te ontmoeten. 

De Vrijwilligersbanenmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Jolijn Jurgens, j.jurgens@mensdebilt.nl of bellen: 06 17007462


deel deze activiteit

Locatie

Het Lichtruim
Bilthoven
Planetenplein 2 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden