• Alles

Inleiding tot de leringen van Maitreya en Krishnamurti

zaterdag 12 januari 13:00 t/m 17:00 uur

Bilthoven - Krishnamurti behoort tot een van de grootste spirituele leiders en denkers van de twintigste eeuw. In deze tijd van chaos en hebzucht, een planeet die gebukt gaat

onder vervuiling en oorlog, zegt Krishnamurti : "Op het moment dat u vraagtekens zet bij de oorzaken van oorlogen, dan zet u vraagtekens bij uw relatie met elkaar, wat betekent dat u een vraagteken zet bij uw hele bestaan, bij uw levenswijze."

Wie is Maitreya? Volgens Maitreya kunnen namen als 'de Messias' leiden tot illusie. "Zij die naar mij uitzien als Leraar zijn dichter bij de waarheid, want dat is wat ik ben."

Maitreya zegt ook: "Ik streef ernaar dat wat ik ben door jullie uit te drukken, hiertoe kom ik. Bedenk dat de mensheid een is, kinderen van de ene Vader. Stel in vertrouwen de goederen der aarde beschikbaar aan allen die behoeftig zijn. Doe dit nu en red de wereld."

Wees welkom op deze middag, waar over een scala van levensvragen 2 dvd-films worden vertoond van ieder een half uur en volop ruimte is voor 'voedsel voor de geest'.

Entree vrij (vrijwillige bijdrage is welkom)

Aanvang: 13 uur - Einde: 17 uur.

Zaterdag 12 januari 2019 in de Centrumkerk in Bilthoven, Julianalaan 42 (ingang rechts van het kerkgebouw)

Voor meer informatie:

Marijke Op Ten Noort

T. 030 229 15 50 b.g.g. 030 – 229 07 41

E. marijkeoptennoort@gmail.com


deel deze activiteit

Locatie

Centrumkerk
Bilthoven
Julianalaan 32 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden