• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (1)
    Cursus-Workshop
  • (1)
    Kinderevenement

Mantelzorg Inloopspreekuur

woensdag 9 oktober 8:30 - 10:00 uur

Start Mantelzorgspreekuur in De Bilt

Steunpunt Mantelzorg start vanaf eind augustus wekelijks een Mantelzorgspreekuur in het Gezondheidscentrum De Bilt. Mantelzorgers zitten vaak met veel vragen over regelingen, vergoedingen en over het aanvragen van zorgvoorzieningen. Voor vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en inkomen zijn mantelzorgers van harte welkom tijdens het inloopspreekuur.

Elke woensdagmorgen van 08.30 - 10.00 uur kunnen mantelzorgers terecht voor advies en ondersteuning bij Jaco te Morsche, mantelzorgmakelaar bij Steunpunt Mantelzorg.

Het inloopspreekuur wordt gehouden in het kantoor van Steunpunt Mantelzorg in het Gezondheidscentrum De Bilt, Henrica van Erpweg 2. U kunt gerust binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Tijdens het spreekuur neemt de mantelzorgmakelaar de tijd om uw vragen samen met u door te nemen en worden deze zo mogelijk ter plekke beantwoord. Als het nodig is kan er ook een vervolg huisbezoek worden gepland om nader in te gaan op uw persoonlijke situatie of om samen in actie te komen.

De Mantelzorgmakelaar is ook telefonisch te bereiken via telefoonnummer 030-7 27 15 56 of per mail mantelzorg@mensdebilt.nl

Datum: vanaf 21 augustus (wekelijks op woensdag)

Tijd: Van 08.30 – 10.00

Locatie: Gezondheidscentrum De Bilt, Henrica van Erpweg 2

Tel. : 030-727 15 56


deel deze activiteit

Locatie

Steunpunt Mantelzorg De Bilt
De Bilt
Henrica van Erpweg 2 2
3732bg


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden