• Alles

Alzheimer Cafe De Bilt

dinsdag 11 februari 20:00 t/m woensdag 11 maart 21:30 uur

“Vakantiemogelijkheden voor mensen met dementie en mantelzorgers”

Op dinsdag 11februari a.s. vindt er weer een Alzheimer Café plaats in De Bilt. De locatie is het restaurant in woon- en zorgcentrum De Koperwiek, Koperwieklaan 3 in Bilthoven.

Een Alzheimer Café is de benaming voor een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Er staat iedere keer een ander thema centraal waarvoor een gastspreker wordt uitgenodigd. Het thema van deze avond is “Vakantiemogelijkheden voor mensen met dementie en mantelzorgers”.

De continue zorgbehoefte kan de dagelijkse verzorging van uw partner met dementie heel zwaar maken. Tijdens uw vakantie kunt u die zorg overlaten aan deskundige vrijwilligers, die zeer goed op de hoogte zijn van dementie en de juiste benadering hiervoor. Een medewerker van het Vakantiebureau zal vertellen hoe u samen met uw partner met dementie kunt genieten van een vakantie.

Er is voldoende gelegenheid om met haar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Er zijn muzikale intermezzo’s en er is ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar.

De werkgroep en haar vrijwilligers ontvangen u en maken u wegwijs.

Het Alzheimer Café wordt iedere tweede dinsdag van de maand georganiseerd. In de vakantie is het Alzheimer Café gesloten, een bijeenkomst die op een feestdag valt, wordt verschoven.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten.

De toegang is altijd gratis.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden, u bent van harte welkom.

Problemen met vervoer? Neemt u in dit geval contact op met het inlichtingennummer, dan wordt een oplossing geboden.


deel deze activiteit

Locatie

Woon- en zorgcentrum De Koperwiek
De Bilt
Koperwieklaan 3



 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden