• Alles

Bach's Matthäus Passion

zondag 7 april 15:00 uur

Foto: Frans Poot

Uitvoering van de Matthäus Passion door het Hilversumse Dudok Ensemble o.l.v. Johan Rooze. Solistische medewerking door Monica Monteiro (sopraan), Eric Jansen (evangelist), Pieter Ulco Hendriks (Christus), Kaspar Kröner (altus), Mitch Raemaekers (tenor) en Marijn Zwitserlood (bas).

Verdere gegevens: 7 april 2019 15:00u in de OLV-kerk aan de Gregoriuslaan 8 te Bilthoven. Kaarten á € 30 (CJP € 24) verkrijgbaar via www.dudokensemble.nl of bij de Bilthovense Boekhandel, Julianalaan 1, 030-2281014

Het is al weer de zesde keer dat de 'Bilthovense' Matthäus door het Dudok Ensemble wordt uitgevoerd; dat is dus kennelijk een goede traditie geworden. De vorige uitvoeringen trokken veel publiek, dat na afloop voor een langdurig applaus zorgde.

Uit de pers: Bijzonder was de ontroerende en betrokken wijze van musiceren van dirigent Johan Rooze, die met zijn ontspannen, maar altijd intense slagtechniek niet alleen koren en orkesten tot volledige eenheid vormde, maar tegelijkertijd de ziel van Bachs muziek wist te raken. Geen koraal klonk hetzelfde, elk tempo was raak, de timing perfect, en de stilte na het verscheiden van Christus was verpletterend.


deel deze activiteit

Locatie

OLV-kerk
Bilthoven
Gregoriuslaan 8
3723kr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.