• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Cursus-Workshop

Tweede editie muziek-theaterfestival HiStories in 2021

zaterdag 10 april 0:00 t/m zondag 11 april 23:59 uur

Foto:

Op 10 en 11 april 2021 zal voor de tweede keer het Muziektheaterfestival HiStories in gemeente De Bilt plaatsvinden. Bij het festival worden op vijf locaties vijf historische verhalen verteld door dansers, zangers, muzikanten en theatermakers. In de eerste editie werden de verhalen verteld van het KNMI, Sluishoef, de Brandweerkazerne, de Bunker en op Landgoed Houdringe.

De Bilt - Na het succes van de eerste editie kan een coronaproof vervolg niet uitblijven. Voor de komende tour in het voorjaar zijn er weer vijf bijzondere locaties in de gemeente gevonden: De Hoeve, Het verloren Kerkhof, Jacoba’s Eiland, Immanuelkerk en De Molen Geesina. Op de betreffende locatie zal het verhaal dat zich daar heeft afgespeeld theatraal worden verteld.

Aankomende dinsdag 19 januari vindt de aftrap van het festival plaats en presenteren de spelers, zangers, dansers en vrijwilligers zich aan elkaar om alvast in de stemming te komen. De start van de kaartverkoop is begin maart. Wilt u een seintje voor de start van de ticketverkoop? Stuur een mail naar info@hetweeshuisvandekunst.nl

Muziek-theaterfestival Histories staat dit jaar gepland voor 10 en 11 april. Houd de website in de gaten. www.hetweeshuisvandekunst.nlFoto:
deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden