• Alles

Zijn met wat is. Meditatie in Bilthoven

dinsdag 26 februari 20:15 - 21:45 uur

Mamaji Godefrooij

Op dinsdagavonden kan je komen mediteren met Mamaji. Zij biedt verschillende vormen van meditatie; actieve meditatie met beweging en klank en stille meditatie.

Leven in meditatie is leven met aandacht bij wat er op het moment gaande is en nodig is. Het leven kan directer ervaren worden en daardoor kan je er meer de schoonheid van zien.

Meditatie kan je oefenen met meditatietechnieken. Je oefent je in het richten van je aandacht. Je oefent je in zonder oordeel zijn. Je oefent je in werkelijk aanwezig zijn. Je bent met wat is. Als je bent met wat is, is alles oké, ook als het niet oké is. Dit brengt helderheid en vrede.

In je eentje is het best moeilijk om stil te gaan zitten en de aandacht niet op al die gedachten te richten, maar op bijvoorbeeld de adem. In een groep en onder begeleiding mediteren maken het makkelijker om stilte in jezelf te ervaren. Vanuit stilte kan van alles ontstaan; ontspanning, inspiratie, creativiteit! Je bent beter in staat je eigen behoeften te voelen, meer in de levensstroom te komen!

Tijd: 20.15 uur. Plaats: Leijenseweg 111D. Voor meer informatie: www.zijnmetwatis.nl. Kosten: er zijn verschillende 'strippenkaarten' te koop.


deel deze activiteit

Locatie

Meditatiepraktijk Mamaji
Bilthoven
Leyenseweg 111D
3721bc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.