Tegenlicht MEET UP De Bilt

woensdag 12 oktober 2022 19:30 tot 21:30

TEGENLICHT MEET UP DE BILT, tijdens de Week van de Duurzaamheid

Duurzamer leven: hoe doe je dat en wat houdt ons tegen? Wil je net als veel anderen wel ‘groen doen’ maar loop je tegen dilemma’s op? Dan helpt deze avond je op weg! We bekijken de afleveringde worsteling van de groenmens” van VRPO Tegenlicht en gaan daarover met elkaar in gesprek

Over duurzame keuzes die je zelf maakt of overweegt, over inspirerende voorbeelden van anderen en over dilemma’s of lastige gesprekken met familie en vrienden. We willen het hebben over producten die we kopen en gebruiken: Is dat wel nodig? Kunnen we zorgen dat ze langer meegaan? Waarom niet lenen, ruilen of huren? Hoe kun je consuminderen en minder afval produceren? Welke dilemma’s ervaar jij? Hoe kijken familie en vrienden aan tegen duurzame keuzes die je maakt? Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. Ben je benieuwd, schrijf je dan snel in (in verband met beperkt aantal plaatsen) door een mail sturen aan werkgroepCE@gmail.com. 

Deze Tegenlicht Meetup De Bilt wordt georganiseerd door Werkgroep Circulaire Economie De Bilt bestaande uit een groep vrijwilligers die proberen duurzame keuzes te maken maar daar ook mee worstelen.

Tegenlicht Meetup De Bilt: 

- woensdag 12 oktober 2022, 19:30 - 21:30uur 

- Buro Lou, Leyenseweg 38 in Bilthoven

- kosten: gratis, donatie wordt op prijs gesteld om de kosten te dekken

- aanmelden: werkgroepCE@gmail.com

Locatie