Centrum voor levensvragen organiseert zingevingsbijeenkomsten

zaterdag 28 mei 2022 14:00

Op zoek naar ‘een goed gesprek’? Liefst met mensen die net als u veel levenservaring hebben? Begrijpelijk. Er gebeurt zoveel in de wereld en bij het ouder worden. Het kan fijn zijn om daar met anderen over te spreken. Het Centrum voor levensvragen Zuidoost-Utrecht organiseert in samenwerking met welzijnsorganisatie MENS De Bilt vanaf mei tot en met december acht zingevingsbijeenkomsten voor ouderen.

Maandelijks bieden wij een plek waar vragen, zorgen, gevoelens en visies over het leven gedeeld kunnen worden met leeftijdsgenoten. De thema’s voor 2022 liggen al vast, maar u kunt ook zelf thema’s inbrengen. De bijeenkomsten worden geleid door ervaren gespreksleiders.

De data en thema’s zijn als volgt samengesteld:

28 mei - Waarde ouderdom, 25 juni- Loslaten, 23 juli - Vriendschap, 27 augustus - Afhankelijkheid, 1 oktober (voor)Oordelen, 29 oktober - Rondom de dood, 19 november - Zinvol leven en 17 december - Inspiratie

De bijeenkomsten zijn kosteloos en vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14:00-16:00 uur (inloop vanaf 13:45 met een kopje koffie of thee) op de locatie van MENS De Bilt, Molenkamp 60 in De Bilt.

U dient zich bij voorkeur wel aan te melden!

Dit kan via coördinator Robin Zuidam, robinzuidam@gmail.com of telefonisch: 06-26166044.

De bijeenkomsten zijn mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.