Gayatri Mantra reciteren
Gayatri Mantra reciteren

Gayatri Mantra reciteren

zondag 29 mei 2022 10:00 tot 11:15

De Gayatri Mantra is een van de oudste mantra’s ter wereld die elk moment wel ergens op de wereld wordt gereciteerd. Deze ochtend sluiten wij ons daarbij aan. Deze mantra is een gebed voor licht, vrede, ontwaken. De mantra is een oproep om door de versluiering van het denken heen te kijken en de ware natuur te realiseren. Zingen of reciteren brengt je razendsnel naar je hart. Samen reciteren creeert een veld waardoor je je lichter voelt en verbonden met het geheel, het ene. 

We zullen ongeveer een half uur zingen, daarna in stilte zitten. Er is muziek en er zijn teksten van de mantra aanwezig. Al snel zul je meegenomen worden door de mantra! Om je op te geven kun je een berichtje sturen via www.onderdeacacia.nl . 

Deze bijeenkomst wordt begeleid door Mamaji Godefrooij, psycholoog, meditatieleraar, moeder en al jarenlang actief op het gebied van bewustwording. Voor leven vanuit het hart, voorbij je ideeen. Bijdrage voor de bijeenkomst: donatie van 5 a 10 euro voor een goed doel. Kijk op www.onderdeacacia.nl/agenda

Locatie