Frans van Beek spreekt bij lunchlezing Bibliotheek
Frans van Beek spreekt bij lunchlezing Bibliotheek

Frans van Beek spreekt bij lunchlezing Bibliotheek

vrijdag 3 juni 2022 12:30 tot 13:30

Bibliotheek Bilthoven van KunstenHuis Idea organiseert een serie lunchlezingen met inspirerende sprekers, werkzaam in lokale organisaties en bedrijven. Aan de hand van een boek spreken zij over wat hen drijft in hun werk. 

Frans van Beek is voorzitter van ondernemersvereniging De Bilt en van het bestuur van Samen voor De Bilt. In  zijn werk als notaris wordt hij geïnspireerd door het boek Het huis van de moskee van Kader Abdolah. Hij is gefascineerd door het levenspad van de mens: van geboorte tot overlijden en alle fases daar tussen. Abdolah schrijft daar over in zijn boek wat zich afspeelt in Iran tijdens de zeventiger jaren. Frans van Beek  volgt die levenslijn van zijn cliënten in zijn notariaat in De Bilt in de twintigste eeuw. Hij zal voorbeelden uit zijn praktijk bespreken en die met fragmenten uit het boek vergelijken. Want  iedereen heeft met diezelfde gebeurtenissen te maken, in het leven wat niet altijd makkelijk is, maar wel heel erg mooi.

De volgende lezing is op 24 juni : Secretaresse van het jaar, Vivian Veldman, spreekt over positiviteit en is geïnspireerd door Bibian Mentel en haar boek “Leef”.

 Bij een lekker broodje, verzorgd door de cliënten van Reinaerde, nemen de sprekers je mee in hun motivatie voor hun werk.

Vrijdag 3 juni2022

Frans van Beek, voorzitter van ondernemersvereniging De Bilt

Het Lichtruim

Bibliotheek Bilthoven van KunstenHuis Idea

Planetenplein 2, Bilthoven

12.30 uur tot 13.30 uur

€ 6 voor Bibliotheekleden, € 7 voor niet-leden, inclusief lunch

Kaarten via Lunchlezing: Frans van Beek • KunstenHuis  of aan de balie van de bibliotheek

Locatie