Afbeelding
/

Een uitje voor de koude dagen: de gratis poppenkast bij Bubbles & More in Bilthoven

zondag 29 januari 11:00 - 11:30

Omdat de koude dagen er weer aan komen, organiseert Bubbles & More in Bilthoven een gezellige, maandelijkse binnenactiviteit. “Een leuke ochtend voor kinderen, een fijn koffiemoment voor (groot)ouder.”

Bubbles & More is een klein warenhuis in hartje Bilthoven. Naast een bakkerij, bloemist, delicatessen- en woonwinkel heeft Bubbles al 16 jaar brasserie Bubbles & Blessings. Hier organiseert Bubbles elke laatste zondag van de maand een gratis poppenkast. De voorstelling duurt een halfuur en is voor kinderen vanaf drie jaar oud. Maar ook jongere kinderen zijn welkom voor iets te drinken of om te ravotten in onze gezellige speelhoek.

Telkens iets verzinnen

Eigenaresse Jacqueline Teunissen (62) weet het nog goed: “Toen mijn kinderen klein waren, vond ik het best lastig om telkens weer een leuk uitje te verzinnen. En helemaal iets wat zowel voor hen als voor mij leuk zou zijn. Daarom werd Bubbles een plek voor jong en oud. En organiseren we voor de kinderen het poppentheater: een leuke ochtend voor de kinderen, een rustig koffiemoment voor (groot)ouder.”

Het poppentheater wordt gegeven door beroepspoppenspeler Marcel Oudenbroek. De voorstelling is  interactief en heeft (altijd) een goede afloop. 

Bubbles & More 

Vinkenlaan 25 

3722 AH Bilthoven 

030 228 3882

Locatie