vlnr: Maarten Linssen, Inge van de Pavoordt,  Madeleine Bakker-Smit,
vlnr: Maarten Linssen, Inge van de Pavoordt, Madeleine Bakker-Smit, Noud Cornelissen

Feestelijke viering oprichting Stichting Vrienden van het Heidepark

11 oktober 2021 om 09:52 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: Onder de stralende zon en met taart werd gevierd dat dit jaar de Stichting Vrienden van het Heidepark is opgericht.

De voorzitter van de stichting, Inge van de Pavoordt, vertelde de ongeveer 30 aanwezige vrienden en een 15-tal trouwe viervoeters over het feit dat de corona lockdown een belangrijke reden is geweest om de stichting op te richten: het Heidepark bleek een zeer waardevolle omgeving voor een ieder die even naar buiten wilde! Doel van de stichting is het behoud van het park als natuur- en wandelgebied en het vergroten van de betrokkenheid van bezoekers en gemeente, bij het Heidepark.

Vanuit de gemeente waren wethouder Madeleine Bakker-Smit en gebiedsmakelaar Maarten Linssen aanwezig.

De gemeente is erg blij met het initiatief dat is genomen en had een 3-tal informatieborden meegenomen die aan de ingangen van het park geplaatst zullen worden. Met behulp van de QR-code op de borden wordt de bezoeker meteen naar de website van het heidepark geleid waar meer informatie over de stichting en het Heidepark te vinden is .

De nieuwe stichting is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen op de klusochtenden (de volgende is op zaterdag 6 november van 9-12 uur) .Tevens zijn donaties zeer welkom voor de aanschaf van goed gereedschap. 

Meer informatie is te vinden op de website : www.vriendenheidepark.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie