warming up
warming up Michel Reij

Chocolademelkloop

11 oktober 2021 om 16:54 Sport Deel je nieuws

Op 28-november 2021 Gaat in De Bilt, bij Beerschoten,  weer een groot evenement plaatsvinden, de Chocolademelkloop wordt dan voor de 17e keer georganiseerd. 

Het doel van de Chocolademelkloop is dat zoveel mogelijk mensen plezier hebben en genieten van het samen sporten in de natuur. Met elkaar, in verbinding met je vrienden, je familie, je gezin, maar ook met je lokale gemeenschap en je directe leefomgeving. We willen bijdragen aan een gezonde leefgewoonte met veel bewegen en aandacht voor de omgeving met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Iedereen die opgroeit met de Chocolademelkloop krijgt dat met de  paplepel, of eigenlijk met de chocolademelkbeker, ingegoten.

Iedereen kan meedoen, op elke afstand. Dus ben je een beginnend of juist ervaren loper, doe gewoon eens mee. Er is geen winnaar of podiumplek.  Wel  een mooi en praktisch aandenken en natuurlijk chocolademelk voor alle lopers en publiek. Ook is er een hele gezellige verloting van prachtige prijzen op je startnummer.  

Wil je meer weten , of schrijf je je meteen al in? Kijk op 

www.chocolademelkloop.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie