Steven Bakker is de nieuwe voorzitter van Korfbalvereniging NOVA.
Steven Bakker is de nieuwe voorzitter van Korfbalvereniging NOVA. Renske van Kempen

Steven Bakker nieuwe voorzitter van NOVA

24 oktober 2021 om 17:12 Sport Deel je nieuws

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering is Steven Bakker officieel aangesteld als voorzitter van korfbalvereniging NOVA. Hij neemt hiermee het stokje over van Pieter Keuning, die deze functie vijf jaar lang bekleedde.

Een klein jaar geleden gaf Pieter aan dat hij bezig was met zijn laatste jaar als voorzitter. Dit betekende dat het Nova-bestuur op zoek moest naar een nieuwe kandidaat. De overige bestuursleden richtten hun ogen al snel op Steven. Hij was al drie jaar bestuurslid Technische Zaken, is al 27 jaar lid van Nova en kent de vereniging door en door. “Voor mij is het een enorme eer om voorzitter te worden van de vereniging waar ik als kleine jongen ben begonnen.” Steven spreekt al direct één van de aandachtspunten voor het bestuur uit: “De afgelopen jaren hebben we met alle leden de schouders eronder gezet met als resultaat dat we in vier jaar tijd 48% in ledenaantal zijn gegroeid. Aan mij en de medebestuursleden nu de taak om deze groei in goede banen te leiden de komende periode.”

De club is heel blij met Steven als nieuwe voorzitter. Hij kon dan ook rekenen op een enthousiast ‘welkom’ tijdens de ledenvergadering. Tijdens deze vergadering werd Pieter uitgebreid bedankt voor zijn inzet voor de club. Hij heeft tijdens zijn voorzitterschap veel voor de club betekent, waaronder de samenwerking die Nova is aangegaan met Voordaan. De hockeyclub zal in november hun opblaashal weer op de Nova-velden plaatsen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie