Bert van Brandola voor de constructie van de Schoutenhoeve
Bert van Brandola voor de constructie van de Schoutenhoeve Van Beijnum

Brandola bouwt de Schoutenhoeve graag voor die jongens!

17 november 2021 om 22:34 Lokaal Deel je nieuws

Regio De Bilt/ Barneveld- De échte bouw van de Schoutenhoeve, een schoolboerderij naast de Rehobothschool is maandag 15 november. Bert van de Brand van Brandola exclusieve houtbouw, bouwt dit gebouw graag. Niet alleen vanwege de klassieke houtbouw, maar zeker ook omdat hij deze kinderen een warm hart toedraagt.

Bij Brandola komen regelmatig kinderen van de Rehoboth stage lopen en Bert stimuleert dat: “Het is altijd een kunst om die jongens te laten groeien, maar hóe doe je dat! Wat is de goede plek? Ik heb er nou één van de Rehoboth in dienst, die is nou echt een vakman, hé! Hij maakt héél mooie dingen. Ik vind het altijd mooi als ik die kinderen gelukkig zie. Voor die kinderen en die school heb ik gewoon een warm hart. Dáár doe ik het voor!”

Bestuurder Westerlaken: “Vanwege de positieve eigenschappen van hout, kwamen en wij in contact met Brandola. De prijs van de offerte was zeer vriendelijk, en vanwege hun verdiensten op het gebied van exclusieve houtbouw was de keuze voor ons snel gemaakt! De Schoutenhoeve ademt warmte en geborgenheid door de overstekken en het zichtbare hout.”

Arie Benschop, de architect, ziet terug op een goede voorbereiding: “We zijn écht blij met Brandola! De samenwerking met Bert verliep prettig. Bert bracht zijn ervaring in en dacht steeds mee en voorzag ons van vakkundig advies. Hij was gastvrij, vriendelijk en zonder pretenties. De productietekening was een heel uitgebreide tekening waar we op konden reageren. Veel waardering hebben wij voor zijn prettige participatie en contacten met ons en de anderen. Brandola neemt het hele project aan en ontzorgt je verder volledig.”

Brandola kan snel werken, omdat de constructie, de wanden en het dak in de werkplaats vooraf is klaargemaakt. Als de fundering klaar is zet Brandola met een grote bouwkraan de Schoutenhoeve als een grote puzzel netjes in elkaar. 

Bert: “De Schoutenhoeve wordt prachtig en schept veel nieuwe mogelijkheden en uitdagingen!. Ik denk aan het verzorgen van dieren, het werken in de werkplaats en in de tuin. Ik hoop dat er velen een bakje koffie komen drinken met zelf gebakken appeltaart en dat de Schoutenhoeve een mooi gezond bedrijfje mag worden!

Op www.brandola.nl kunt u meer informatie vinden over de bouwer en op www.schoutenhoeve.nl over het project. Doet u ook mee?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie