IJBM en Gooise Hardrijders Vereniging doen mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek! Ontdek wat schaatsen met je doet!

21 september 2021 om 09:28 Overig Deel je nieuws

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de?NOC*NSF?Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. IJBM en de Gooise Hardrijders Vereniging (GHV) grijpen gezamenlijk de Nationale Sportweek aan om mensen uit De Bilt en Gooi- en omstreken op zondagmiddag 26 september te laten ontdekken wat schaatsen met je doet.

Zomerijs

IJBM en GHV organiseren op zondagmiddag 26 september het Zomerijs-evenement op de binnenbaan van de Vechtsebanen in Utrecht. Ben je in de leeftijd van 6-12 jaar, dan kun je deze middag proefschaatsen en kennismaken met onze gezellige verenigingen. Je ouders kunnen die middag meedoen aan een shorttrackt-clinic. Shorttrackschaatsen zijn aanwezig.

Schaatsen geeft plezier!

GHV-er: “De beweging van het schaatsen, de wind langs mijn gezicht en het knarsen van mijn ijzers op het ijs, geeft mij plezier. En natuurlijk daarna samen wat drinken. Wil je dat ook ervaren?

Doe mee!

De inloop van het Zomerijs-evenement is van 14.30-14.45 uur bij de binnenbaan van de Vechtsebanen in Utrecht, Mississippidreef 151, 3565 in Utrecht en duurt tot 18.00 uur. De shortclinic voor volwassenen is van 16.45 tot 17.45 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via deze link: https://forms.gle/qAkUfq5G1ogrNMpRA

www.ghv.nl

www.ijbm.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie