De Bunkerband : Max, Roos, Lieve, Thom en Sam!
De Bunkerband : Max, Roos, Lieve, Thom en Sam! Foto Micha Boering

Werkplaatsbands de Bunkerband en Covergirls in Pomp 41

11 februari 2024 om 18:52 Activiteiten Deel je nieuws

DE BILT Op zondag 10 maart doen The Cover Girls het voorprogramma tussen 14.00 en 14.30 uur en De Bunkerband speelt het hoofdprogramma van 15.00 tot 16.00 uur in Cultuurrestaurant Pomp 41 aan de Dorpsstraat in De Bilt.

Bezoek deze unieke inkijk in de muzikaliteit van de Werkplaats Kindergemeenschap! Deze gratis toegankelijke optredens worden georganiseerd door Stichting Cultuurpodium De Bilt in samen werking met restaurant Pomp 41.

De Bunkerband

De Bunkerband heeft in 2024 vier grote optredens in De Bilt en omstreken op de  agenda staan! De Bunkerband startte een klein jaar geleden met drie leden als The Sitting Ducks. Deze band werd een klein jaar geleden betrokken bij een muzikaal jeugdproject wat zich afspeelde in cultuurrestaurant Pomp 41. Het Pomp 41 optreden was meteen een groot succes met een kleine 100 bezoekers.  Bij dit project is de band in aanraking gekomen met Wil Roelofsen van Stichting Cultuurpodium De Bilt. Wil heeft de band sindsdien zijdelings gecoacht en  geholpen met het regelen van optredens.  Tijdens een examenreis naar Scotland zijn twee leden gevonden. De band was eindelijk compleet. Inmiddels na veel repeteren, enkele coachingsgesprekken en deelname aan twee openpodiums op school heeft De Bunkerband  zich op een heel positieve manier muzikaal sterk ontwikkeld.  De band speelt eigentijdse rock covers en eigen muziek.. Wat wil je nog meer dan 200 uitzinnig gillende pubers voor je podium!? 

De Bunkerband bestaat uit de volgende scholieren: Lieve op Drums, Roos met Bas / Zang, Sam met Zang /Toetsen, Thom met Gitaar / Zang en Max met de Gitaar.

The Covergirls

Marije, Evy, Mijntje en Britte zijn super gezellige meiden die elkaar hebben leren kennen omdat ze samen op de Werkplaats zitten. Ze houden van lachen met elkaar, en hadden een idee om tijdens een open podium van de Werkplaats een keer wat met zijn 4en mee te doen. Voor Mijntje en Marije was dit de eerste keer! Ze vinden het leuk om met zijn 4en te zingen en daarom leek het hen een mooie  kans om te zingen in het voorprogramma van de Bunkerband! Ze zingen covers en zijn 4 meiden, dus ze hebben een bijpassende naam bedacht; The Covergirls!!  Ze kijken vol spanning uit naar 10 maart, want dat is de eerste keer dat The Covergirls buiten de Werkplaats optreden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie