Joris Linssen & Caramba
Joris Linssen & Caramba Sas Terpstra

Joris Linssen & Caramba in Theater Het Lichtruim

25 oktober 2021 om 12:13 Activiteiten

Nederlandstalig met een vleugje Mexico

Op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur spelen Joris Linssen & Caramba in Theater Het Lichtruim hun nieuwste voorstelling ‘Dichterbij’. Een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en veel energie en lol. Joris Linssen & Caramba maken Nederlandstalige muziek met een Mexicaanse tint. 
Theater Het Lichtruim is te vinden aan het Planetenplein 2 in Bilthoven. De entree bedraagt € 22,- en kaarten dienen vooraf online gekocht te worden via www.theaterhetlichtruim.nl 

Joris Linssen & Caramba: Dichterbij

Dit is alweer de zesde avondvullende voorstelling van de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen. Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show.

Volg Het Lichtruim op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven en neem regelmatig een kijkje op www.theaterhetlichtruim.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie