Via een speciale route kan men de Sint ontmoeten.
Via een speciale route kan men de Sint ontmoeten. Gemeente De Bilt

Sint komt naar De Bilt

9 november 2021 om 09:47 Activiteiten

DE BILT Het was even spannend met de nieuwe coronamaatregelen, maar ook kinderen in De Bilt kunnen Sint en zijn pieten verwelkomen. Op dit moment zijn de organiserende comités druk bezig met het invullen van een mooie intocht, maar Sinterklaas heeft al in ieder geval een bezoek gepland aan Jagtlust.

Aanstaande zaterdag kunnen we de landelijke intocht volgen op tv, maar op zaterdag 20 november komen Sinterklaas en een aantal pieten naar onze gemeente. Sinterklaas nodigt alle kinderen uit om een tekening voor hem te maken en deze persoonlijk af te geven tijdens de Biltse intocht. De drie mooiste tekeningen mogen op woensdag 24 november langskomen om bij de burgemeester en kinderburgemeester een prijs op te halen. Zet daarom op de tekening je naam, leeftijd, een telefoonnummer, de kern waarin je woont en rol de tekening op. 

Burgemeester Potters en kinderburgemeester Feline ontvangen Sinterklaas en pieten op Jagtlust van 10.30 tot 11.30 uur. Alle kinderen (en volwassenen) zijn welkom om langs te komen volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat de plek als doorstroomlocatie wordt ingericht. Kinderen kunnen via een aangewezen route kort de Sint ontmoeten en hun tekening afgeven. Voor ouders en begeleiders kan er om een coronacheck worden gevraagd. Dit hangt af van de persconferentie op 12 november: of en onder welke voorwaarden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie