Launch Your Future Een cadeautje voor jezelf!

Activiteiten Deel je nieuws

Kan jij wel een boost gebruiken? Ben jij op zoek naar wat je echt wil?  Kom jij, om welke reden dan ook, niet tot hetgeen je graag wil bereiken? Ben je op zoek naar motivatie, inspiratie of persoonlijke ontwikkeling?  Ben je tussen de 16-30 jaar? Dan is Launch your Future iets voor jou! 

Gedurende 4 maanden kun je, gratis, 1 dagdeel in de week deelnemen aan trainingen en workshops. In dit project werken we met groepen van maximaal 10 personen, iedereen kan meedoen. Er wordt gewerkt aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden door vakdocenten workshops en trainingen op creatief vlak aangeboden. Van muziek tot street art van decorbouw tot training van een DJ. Je werkt met de andere deelnemers aan een eindproject waarmee maatschappelijke impact gemaakt wordt.  
Ben jij op zoek naar je talenten, kansen creëren, werken aan je toekomst, structuur, samenwerken en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen?  
Geef jezelf dan Launch Your Future cadeau! 

Meedoen is gratis. Onze volgende groep start eind februari 2022. 

Voor meer informatie en aanmelden: 
Astrid Kloosterziel
06-47693237/a.kloosterziel@mensdebilt.nl 
Mariëlle de Jong
06-16665083 /m.dejong@mensdebilt.nl 

Informatie over Launch your Future vind je op: 
https://www.mensdebilt.nl/launch-your-future 

https://launch-your-future.nl

Launch Your Future is een project in het kader van de maatschappelijke diensttijd en wordt mogelijk gemaakt door ZonMw.  Het project is in 2019 gestart in een samenwerkingsverband tussen Vrijwilligerscentrale Zeist, het KunstenHuis, Cultuur Zeist, Beauforthuis en Slotstad RTV  in Zeist. In 2021 wordt Launch Your Future  gestart in Soest, De Bilt, Wijk bij Duurstede en Bunnik met de partners: Stichting Balans, Regiocultuurcentrum Idea, MENS de Bilt en Stichting Binding. 

advertentie