bevers in hun zelfgemaakte vliegtuigjes ; klaar voor vertrek!
bevers in hun zelfgemaakte vliegtuigjes ; klaar voor vertrek! archief Ben Labre

Ga mee op wereldreis met de bevers van scoutinggroep Ben Labre

Activiteiten Deel je nieuws

De bevers van scoutinggroep Ben Labre gaan op wereldreis. Afgelopen zaterdag hebben ze hiervoor hun paspoort ingevuld en een eigen vliegtuig gemaakt.

De bevers vormen de jongste speltak van scoutinggroep Ben Labre. Ze beleven elke week een avontuur met een van de personages uit het fantasiedorpje Hotsjietonia. Sterre Stroom is daar een van. Zij houdt heel veel van reizen en neemt de bevers de komende weken mee naar verschillende landen om daar allerlei leuke spelletjes te doen, lokale gerechten te proeven, en nationale feesten mee te vieren. 

Zin om mee te gaan?

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar oud en vind je het leuk om samen met andere kinderen allerlei afwisselende activiteiten te doen zoals speurtochten, knutselen, bosspellen en lekkere dingen bakken? Sluit je dan eens aan bij deze wereldreis. De avonturen vinden op zaetrdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur plaats in en om het eigen gebouw van scoutinggroep Ben Labre. Aanmelden kan via info@benlabre.nl.

Ben je ouder en ben je nieuwsgierig wat scoutinggroep Ben Labre jou voor leuke avonturen te bieden heeft? Kom dan eens kijken bij de welpen (7-11 jaar), de verkenners (11-15 jaar) of de rowans (15-18 jaar). Alle speltakken zijn voor zowel jongens als meiden. Vanaf 18 jaar kun je leiding worden of lid worden van de stam. Kijk voor meer informatie op www.benlabre.nl

advertentie