Vanwege de toegenomen vraag zoekt Ter Steege Bouw Vastgoed, locatie Apeldoorn, timmerlieden.
Vanwege de toegenomen vraag zoekt Ter Steege Bouw Vastgoed, locatie Apeldoorn, timmerlieden. Melvin Winkeler

Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn zoekt timmerlieden

16 mei 2023 om 11:24 Baan Dichtbij

APELDOORN Ter Steege Bouw Vastgoed bestaat uit meerdere bouwbedrijven en heeft een enorme staat van dienst. Het cv is indrukwekkend. Ter Steege realiseert nieuwbouwwoningen, renovaties, bouwt utiliteitsgebouwen, maar transformeert ook culturele en/of industriële objecten. Ook voor complete woonwijken draait Ter Steege de handen niet om. Vanwege de toegenomen vraag zoekt ter Steege Bouw Vastgoed, locatie Apeldoorn, timmerlieden.


Om maar met de ‘deur in huis’ te vallen, Ter Steege is al 110 jaar een echt familiebedrijf. En dat merk je, legt KAM-coördinator Siewert Versluis uit: ,,In deze functie ben ik nauw betrokken bij alle werkzaamheden binnen het bedrijf en kom ik wekelijks op onze bouwprojecten. Het leuke hier is dat elk bouwbedrijf van Ter Steege - verschillende werkmaatschappijen in het land - een eigen karakter heeft, maar dat het familiegevoel overeind blijft. De betrokkenheid en collegialiteit is erg hoog. Je bent absoluut geen nummer. Er is oog voor elkaar.”

OPGEWERKT

Siewert is een trouwe werknemer en heeft zich stap voor stap opgewerkt: ,,Sinds 1998 ben ik betrokken bij dit mooie bedrijf. Zelf begon ik als leerling-timmerman, behaalde mijn diploma voor uitvoerder en sinds 2021 ben ik werkzaam als KAM-coördinator. Als je wilt, kun je hier dus alle kanten op.”

VACATURE

Het ‘Apeldoornse’ team is op dit moment op zoek naar timmerlieden. Siewert: ,,Veelzijdig werk. Je werkt bij zeer uiteenlopende projecten en houd je met alle voorkomende timmerwerkzaamheden bezig. Je werkt zelfstandig of met een team collega’s, afhankelijk van het project, onder begeleiding van een uitvoerder.”

Jouw basis is je BBL of BOL-opleiding timmerman. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een geldig Vca-certificaat.

BEWEGING

,,Naast het werk doen we ook leuke dingen. Dat bevordert de teamgeest. Ter Steege zet actief in op gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Hiervoor hebben we ‘Ter Steege in beweging’ op touw gezet. Een mooi voorbeeld hiervan is dat wij met een groep sportieve collega’s in de nacht van 4 op 5 mei bij Hotel De Wereld in Wageningen het bevrijdingsvuur hebben opgehaald en deze in estafettevorm naar Rijssen hebben gebracht. Een gave ervaring.”

WIL JE MEER WETEN?

De deur staat open. Stel dan je vraag aan Siewert Versluis: s.versluis@tsbouwvastgoed.nl, T: 06-22382830. Wil jij ook meer aan de weg timmeren en deel uit gaan maken van het ‘bouwteam’? Stuur dan je sollicitatie en cv naar Siewert Versluis. Van weiland naar woonwijk. Doe je mee?
Ter Steege Bouw Vastgoed is vooral actief in Gelderland, Utrecht, ’t Gooi en Flevoland.
Kijk voor de volledige vacatures en andere openstaande vacatures op de website:
www.werkenbijtersteege.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie