Pearle Houten gaat veranderen. Bouw jij straks mee aan de opticien van de toekomst?
Pearle Houten gaat veranderen. Bouw jij straks mee aan de opticien van de toekomst?

Bouw mee aan de mooiste opticien: Pearle Houten

21 september 2023 om 11:39 Baan Dichtbij

HOUTEN Pim de Bresser is een enthousiaste opticien. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, waarvan meer dan 20 als zelfstandig franchisenemer bij Pearle Opticiens weet hij het zeker: zijn nieuwste winkel aan Het Rond in Houten is op weg de mooiste en een van de beste optiekzaken van het land te worden. En daar liggen mooie kansen voor nieuwe medewerkers die net als hij maar één doel voor ogen hebben: de beste en mooiste oplossingen bieden aan de klant.

Pearle Houten is de vijfde optiek van De Bresser. Hij nam de zaak onlangs over. ,,Pearle Houten zit op een hele mooie locatie, in het overdekte gedeelte van Winkelcentrum Het Rond. Een geliefde opticien die al langer bestaat maar ik zie ook nog volop kansen op groei. Dit pand biedt hele mooie kansen om het prachtig in te richten en dat gaan we ook doen: de winkel wordt straks totaal anders, in de nieuwe stijl van Pearle.’’

Pearle Opticiens Houten werkt met de modernste technieken. Oogmetingen kunnen in een groot aantal gevallen verricht worden met een geavanceerd apparaat dat gebruik maakt van A.I. (artificial intelligence) om snel en doeltreffend te bepalen welke sterkte een klant nodig heeft. ,,Deze Visionix denkt zelf mee,  aan de hand van vragen via een tablet. Je kunt in enkele minuten een goede meting hebben. Onze klanten reageren heel enthousiast. Ze komen vaak onzeker binnen maar ze twijfelen geen moment als hun ogen met dit apparaat gemeten worden.’’ Naast de Visionix wordt er ook gebruik gemaakt van moderne, automatische phoropters.

De Bresser bouwt vol enthousiasme aan een nieuw medewerkersteam om met deze geavanceerde apparatuur te werken en om een nieuwe, nog betere optiek op te bouwen aan Het Rond. ,,Ik geloof er in om veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid te geven aan mijn medewerkers. Als je bij ons komt werken bouw je mee aan de nieuwe winkel met veel ruimte voor jouw inbreng. Je krijgt hier het gevoel dat dit jóuw winkel is!’’. 

Pearle Houten heeft plek voor een opticien of contactlensspecialist als bedrijfsleider, een (assistent) opticien en verkoopmedewerkers. Parttime invulling is bespreekbaar. ,,Binnen ons bedrijf stimuleren wij je groei. Je kunt bij ons interne en externe cursussen volgen en ook opleidingen zijn mogelijk. Als je houdt van innovaties en omgaan met klanten ben je welkom om er hier met ons een waanzinnig mooi verhaal van te maken. ‘’

NEEM CONTACT OP!

Bel of mail voor meer informatie en je sollicitatie met Judith Steenbeek van Pearle Opticiens Houten,

judith@debresseroptiek.nl of tel. 06-18267128

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie