Edwin Plug
Edwin Plug Aangeleverd

Column Edwin Plug - Samenwerken

1 april 2024 om 11:38 Column

Samenwerken

De samenwerking tussen Stichting Vierstee 2.0 en ROC Midden Nederland krijgt steeds meer vorm! Studenten van Event Management van het ROC gaan bijvoorbeeld in opdracht van onze stichting vormgeven aan een bijzonder concert op zaterdag 22 juni. Dan komt Frank Sinatra naar Maartensdijk: “Frank is back on the block”. De fantastische Swing Time Bigband uit Den Haag zal die dag met zang van Frank In Person (één van ’s werelds beste Sinatra vertolkers!) een onvergetelijk Frank Sinatra/Count Basie concert verzorgen! Ontroerend, swingend en helemaal Sinatra! Dat alles met een nog verder verbeterde licht- en geluidsinstallatie in onze Vierstee.

Het is geweldig om met de ROC-studenten samen te werken aan dit bijzondere evenement. De groep heeft veel positieve energie, tal van leuke ideeën en wil er echt alles aan doen om er een bijzondere dag van te maken. De docenten die de groep begeleiden zijn (meer dan) professioneel en kennen de kneepjes van het evenementen organisatievak. Zij brengen die deskundigheid met liefde en zorg over aan de studenten. Fantastisch om te zien en mee te maken!

Nu vraagt u zich als lezer misschien af van “is dit concert met de organisatie door studenten van het ROC nog wel een Stichting Vierstee 2.0 activiteit?” Daarop kan ik volmondig “JA” zeggen! Als stichting zijn wij de opdrachtgever en eindverantwoordelijke, de studenten van het ROC zijn de “motoren” om het geheel vorm te geven. En als ik zie hoe positief en energievol die “motoren” er tegenaan gaan… complimenten! Daarnaast begeleiden en helpen wij als bestuur uiteraard bij de organisatie, vormgeving en uitvoering van het geheel.

Al die energie gaat 22 juni vast en zeker uitmonden in een concert waarover nog lang zal worden nagepraat. Zet de datum alvast maar op de kalender!

Naast de samenwerking tijdens dit unieke concert zitten er meer samenwerkingen met het ROC in het vat. Zo gaan we in het najaar samenwerken bij een Franse Avond met zangeres Tess Merlot (16 oktober) en ook bij Moving Maartensdijk (28 en 29 december) zullen studenten van het ROC weer betrokken zijn. Ik kijk er nu al naar uit!

Ook een aantal oud leden van Sojater gaan onze Stichting helpen. Zij gaan proberen om diverse keren per jaar toneel/cabaret/zang voorstellingen naar de Vierstee te halen. Hoe leuk is dat?! Hopelijk in toekomstige columns meer hierover!

Samen met anderen iets organiseren en tegelijkertijd jongeren de kans geven om te leren, daar krijg ik niet snel genoeg van!

Edwin Plug

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie