Afbeelding
Aangeleverd

Mooie samenwerkingen

13 september 2023 om 11:00 Column

Column

Na de welverdiende vakanties is ook Stichting Vierstee 2.0 weer opgestart. Ik kan zeggen, dat er mooie samenwerkingen in het vat zitten. Morgen vindt de eerste “Aan de Keukentafel” van het nieuwe seizoen plaats. Ik zie en proef elke 2e donderdag van de maand hoe onze gasten, maar ook de vrijwilligers die alles mogelijk maken, genieten van dit evenement. “Aan de Keukentafel” is een mooi voorbeeld van een geslaagde samenwerking.

Naast “Aan de Keukentafel” staat het volgende grote evenement voor zaterdag 7 oktober op het programma: Het Maartensdijkse Oktoberfeest. Dit wordt een geweldig feest met een echte “Oktoberfeest DJ” en .… een nu al hilarisch optreden van de enige echte Marcelino Wunderlich look-a-like. Wat ik mooi en bijzonder aan de organisatie van dit feest vind, is dat de vrijwilligers van onze stichting samenwerken met de vrijwilligers van SVM. Beide clubs hebben de handen ineengeslagen om samen iets groots neer te zetten. Ik zie bij alle vrijwilligers de passie, het plezier en de wil om er een groot feest van te maken. Dit overziend, ben ik er 100% van overtuigd dat deze samenwerking tot een feest zal leiden waarover nog lang zal worden nagepraat. Kijk op www.vierstee.nl voor meer informatie en kaarten.

Ondertussen zijn ook de voorbereidingen voor “Moving Maartensdijk 2023” al in volle gang. Deze bijzondere samenwerking van heel veel organisaties staat voor donderdag 28 en vrijdag 29 december 2023 op de agenda. Van wat ik hoor, wordt er door velen nu al uitgekeken naar deze dagen. Hoe leuk is dat?! Vorig jaar bezochten circa 2750 bezoekers “Moving Maartensdijk” en wellicht worden dat er dit jaar nog meer. Hoe dat komt en kan? Omdat allerlei organisaties met elkaar samenwerken. Iedere organisatie levert op zijn manier een eigen bijdrage aan “Moving Maartendijk” en zo wordt met elkaar een gigantisch evenement neergezet. De eerste organisaties hebben zich alweer aangemeld om mee te doen. Wil jouw vereniging, school, organisatie, of bedrijf een programmaonderdeel verzorgen? Of wil je op welke andere wijze dan ook (misschien wel als vrijwilliger of sponsor) met ons samenwerken om “Moving Maartensdijk” NOG bijzonderder de maken? Dat kan! Stuur een mail aan bestuur@vierstee.nl en we nemen contact met je op.

Buiten deze bijzondere samenwerkingen zijn we op de achtergrond bezig om nog meer samenwerkingen mogelijk te maken. Hopelijk kan ik daar in komende columns meer over vertellen. Samenwerken… ik geniet er van!

Edwin Plug

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie