De buitenunit van de warmtepomp kan ook in de tuin geplaatst. (BENG!)
De buitenunit van de warmtepomp kan ook in de tuin geplaatst. (BENG!) BENG!

Informatieavond: Helemaal van het aardgas af: dat kan met een warmtepomp.

27 februari 2023 om 15:12 Duurzaamheid

DE BILT Van het gas af, een mooie ambitie die op termijn positieve invloed op het klimaat heeft. Maar de praktijk is weerbarstig. Gasloos wonen heeft (meestal) veel voeten in aarde. Het merendeel van het gasverbruik, 70%, is voor het verwarmen van je huis. 25% voor warm water en maar 5% voor je gasfornuis. Wil je je gasverbruik dus flink terugbrengen dan zal je over moeten stappen naar elektrische verwarming. Een hybride of all electric warmtepomp is dan een goede optie.

De energieambassadeurs van BENG! geven gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van je woning. Frans den Braber is al jaren actief voor BENG! en de expert op het gebied van warmtepompen. Een warmtepomp is vaak het sluitstuk van meerdere verduurzamingsmaatregelen.
Donderdagavond 9 maart organiseert BENG! in De Bilt een informatieavond over warmtepompen. Hierin zal Frans ingaan op alle aspecten van warmtepompen en vooral ook de voorwaarden waaraan je huis zal moeten voldoen om een warmtepomp optimaal te laten functioneren. Met deze kennis zullen bewoners beter keuzes kunnen maken en offertes van leveranciers beter kunnen beoordelen. De avond is interessant voor iedereen die een warmtepomp overweegt, nu of in de toekomst.

De avond is op donderdag 9 maart om 19:30 uur in De Rinnebeek in De Bilt

Kijk voor meer informatie en aanmelding op https://www.bengdebilt.nl/warmtepomp

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie