Aankondiging Tegenlicht Meet Up
Aankondiging Tegenlicht Meet Up Aangeleverd

VPRO Tegenlicht Meet Up

13 september 2023 om 09:58 Duurzaamheid

Einde consumptiemaatschappij in zicht?!

Hoe kunnen we transformeren van consumptiemaatschappij naar een duurzame maatschappij? Tegenlicht gaat het gesprek aan met winkelketens, fabrikanten, ontwerpers en de consument zelf. Wat blijkt in het dagelijkse consumptie geweld zijn er veel burgers en bedrijven die hun verantwoordelijkheid proberen te nemen. Er is hoop: een leven met minder producten is binnen handbereik.

Op deze avond bekijken we deze VPRO Tegenlicht aflevering die ook op 5 oktober op TV te zien is. Na afloop gaan we hierover met elkaar in gesprek met vragen als: ken jij voorbeelden in je directe omgeving? Wat vind je het meest inspirerende voorbeeld? Waar kun je zelf mee aan de slag gaan? Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. Ben je benieuwd, schrijf je dan snel in door een mail sturen aan: werkgroepCE@gmail.com

Deze Tegenlicht Meetup wordt georganiseerd door Werkgroep Circulaire Economie De Bilt. Een enthousiaste groep vrijwilligers die bewoners van gemeente de Bilt wil inspireren en activeren rondom bewust en duurzaam consumeren.

Datum: 10 oktober | 19.30-21.30uur (inloop vanaf 19.15 uur en na afloop borrel)

Locatie: Jagtlust (gemeentehuis) Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven

Kosten: gratis, donatie wordt op prijs gesteld om de kosten te dekken

Aanmelden: werkgroepCE@gmail.com

Meer info: https://www.duurzaamdebilt.nl/agenda/vpro-tegenlicht-meetup-einde-consumptiemaatschappij-in-zicht/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie