Afbeelding
Fotograaf: Shirley

Familiedag voor jong en oud in Bunschoten-Spakenburg als aftrap SGP-campagne Provinciale Statenverkiezingen

23 januari 2023 om 12:33 Lokaal Deel je nieuws

De SGP Utrecht organiseert een gratis middagje uit voor het hele gezin in Bunschoten-Spakenburg als aftrap voor de campagne voor de verkiezingen in maart. Tijdens het evenement op zaterdag 4 februari zijn er onder andere rondleidingen door het museum en de visafslag.

Met de familiedag wil de SGP de campagne op een gezellige, maar ook educatieve manier beginnen. Door in te zetten op grotere activiteiten zoals familiedagen, hoopt de partij een groter en breder publiek aan te trekken. Het doel van de middag is dan ook om mensen op een informele manier te informeren over wat de SGP in Utrecht wil bereiken.

Tijdens de gratis middag is er voor iedereen wat te doen. Naast de rondleidingen door het museum en de visafslag is er ook een springkussen voor de kinderen aanwezig. De campagne wordt officieel afgetrapt in restaurant De Mandemaaker door verschillende SGP’ers. Er is ontvangst met koffie en wat lekkers en na afloop is er voor iedereen een visje. Ook maken de aanwezigen kans op het winnen van een bottertocht door een prijsvraag te beantwoorden.

Verschillende sprekers hopen in het restaurant te vertellen over de SGP in de provincie Utrecht. Namens de provinciale fractie is lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg aanwezig. Daarnaast hopen ook Peter Schalk (SGP-lijsttrekker Eerste Kamer), Bert van Vreeswijk (SGP-kandidaat Waterschap Vallei & Veluwe) en Jan-Bert Heijnen (SGP-fractievoorzitter Bunschoten) te spreken.

Organisator Willemien Freeke kijkt uit naar de dag: “Ik hoop dat we die dag een mooie aftrap mogen hebben met veel SGP’ers, waarbij we kunnen tonen waar de SGP in de provincie voor staat!”

De middag vindt plaats op zaterdag 4 februari rond de haven van Bunschoten-Spakenburg en duurt van 13:00-17:00. Er zijn twee bezoekrondes met rondleidingen: van 13:00-14:00 en van 15:30-16:30. Tussen 14:15 en 15:15 vindt de gezamenlijke aftrap plaats. De afsluiting met een visje is van 16:30-17:00. Opgeven voor de dag kan via: https://utrecht.sgp.nl/aftrapcampagne.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie