Cirque du Danse
Cirque du Danse KunstenHuis Idea Dansschool EDC

Dansschool EDC presenteert Cirque du Danse

29 november 2023 om 14:06 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 9 december presenteert Dansschool EDC van KunstenHuis Idea de dansshow Cirque du Danse in theater Het Lichtruim in de Bilt. Cirque du Danse is een non-stop dansshow van een uur, van hoog niveau met volop dans en zang. Vanuit inspiratie van niemand minder dan Penney de Jager i.s.m. docent Hazel Öfner, met o.a. special act zanger Gerben Timmermans. Mis het niet! 

Cirque du Danse

Cirque du Danse is een wervelende dansshow waarbij de Showgroepen van Dansschool EDC het publiek meenemen op een verrassende en dynamische dansreis. Deze veelzijdige dansshow komt voort uit de inspiratie van Penney de Jager, in samenwerking met andere talentvolle choreografen. Verschillende dansstijlen passeren de revue, zoals Showdans en Moderne Dans. Dit wordt afgewisseld met special acts, zoals gastoptredens van zanger Gerben Timmermans en diverse andere artiesten. Kortom een krachtig dansspektakel en een flitsende show om niet te missen!

Inspiratie

Penney de Jager, zelf ervaren choreograaf en danser zegt zelf over Cirque de Danse: “Ik vind het geweldig om te zien hoe de dansers met deze show hun talent maximaal tot bloei kunnen laten komen! Dat ik mijn visie en passie mag doorgeven is mijn grootste missie. Het is een gouden kans én grote stimulans, gecreëerd door Dansschool EDC voor deze dansers, om professioneel te leren omgaan met dans op het podium in expressie en presentatie voor publiek. Ook het samenwerken met elkaar als groep, de haastverkledingen backstage, dit alles hoort erbij om door te kunnen groeien naar het professionele werkveld! De dansers worden getraind om hun beste en mooiste zelf te zijn in deze wervelende show.”

Tickets á €11,- zijn te verkrijgen via: kunstenhuisidea.nl/dans

Deze unieke show past het beste bij iedereen van 10 jaar en ouder.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie