Met de verkoop van haardhout steunen de Lions goede doelen in onze gemeente
Met de verkoop van haardhout steunen de Lions goede doelen in onze gemeente Lions Club De Bilt Bilthoven

Lions steunen uw goede doel

20 november 2023 om 10:57 Maatschappelijk

DE BILT/BILTHOVEN Elke twee jaar kiest Lions Club De Bilt - Bilthoven nieuwe goede doelen om te steunen. Ook uw goede doel kan daar deze keer bij zijn!

Uit de aanmeldingen worden bestemmingen gekozen waarvoor de bijdrage van de Lions nèt het verschil maakt om de levenskwaliteit te verbeteren. Het gaat om activiteiten die zonder deze bijdrage anders niet zouden plaatsvinden.

Een voorbeeld uit het afgelopen jaar is een schenking aan Zorgboerderij De Hofstee. De mensen in de Hofstee vroegen ons regenjassen, bodywarmers en vesten te financieren. Zodoende werden zowel de cliënten, als het personeel van De Hofstee voorzien van “bedrijfskleding”. Maar ook zijn er ieder jaar weer verzoeken tot het bijdragen aan initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Recentelijk werd ook de nieuwe bestelbus van de Voedselbank mede-gefinancieerd.

De giften worden mogelijk gemaakt door diverse Lions-activiteiten, zoals de verkiezing van de Biltse “Ondernemer van het Jaar” (dit jaar op 6 december 2023) en de verkoop van door de Lions gekloofd haardhout (“Lionshout”), uit de bossen in onze gemeente.

Hebt u een suggestie voor een lokaal goed doel binnen de gemeente De Bilt dat steun van de Lions verdient? Dan kunt u dit kenbaar maken via de website www.lionsclubdebiltbilthoven.nl of per email aan contact@lionsclubdebiltbilthoven.nl

Wilt u ook bijdragen aan deze lokale goede doelen binnen de gemeente De Bilt, dan kunt u dat doen door voordelig uw haardhout te bestellen via de www.lionsclubdebiltbilthoven.nl. Dit hout wordt wekelijks door de Lions gezaagd en gekloofd in het Ridderoordse Bos bij het huis van de boswachter en bij u thuisbezorgd.

_

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie