Voor het snoeien eerst goed luisteren naar de uitleg van cliënt Tom van Reinaerde
Voor het snoeien eerst goed luisteren naar de uitleg van cliënt Tom van Reinaerde Wilma Witkamp

Bedrijfsvrijwilligers Poonawalla aan de slag bij De Schaapskooi

4 oktober 2021 om 13:07 Mensen

BILTHOVEN Gelukkig bleef het zo goed als droog op de dag dat 20 medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. (Poonawallavrijwilligerswerk deden bij Kinderboerderij De Schaapskooi in BilthovenZe plukten, schilden, sneden, timmerden, boorden, schepten en zaagden, zodat er aan het einde van de middag veel werk verzet was.

Dankzij de inspanningen van de medewerkers van Poonawalla is een groot deel van de appels en rozenbottels van het Plukdoolhof verwerkt tot moes en siroop, zijn bomen en struiken gesnoeid is de geitenstal uitgemest en hebben de kippen een beter hek gekregen. Reinaerde, beheerder van De Schaapskooi, is heel blij met de hulp. Zonder de inspanningen van Poonawalla hadden ze immers duur betaalde mensen moeten inhuren, of waren de klussen blijven liggen.


Leuk en nuttig
Voor het personeel van Poonawalla is het ieder jaar weer een verrassing waar ze terecht komen. “Dit is toch veel leuker dan lasergamen”, zegt medewerker Herman, terwijl hij vakkundig een tak van een rozenbottelstruik knipt. “Nu doen we iets leuks èn iets nuttigs tegelijk.” Voor het derde jaar op rij levert Poonawalla met hun teamuitje een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving.


Maatschappelijk Betrokken
Samen voor De Bilt bracht de partijen bij elkaar. Deze stichting organiseert ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, om zo de maatschappelijke betrokkenheid in Gemeente De Bilt te stimuleren.


Ook actief worden?
Wilt u, net als Poonawalla Science Park B.V., samen met collega`s actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06 – 11 56 49 57

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie