Afbeelding
Fay Lovsky

Fay Lovsky in Theater Het Lichtruim

20 november 2023 om 14:36 Muziek Deel je nieuws

Op vrijdagavond 24 november komt Fay Lovsky naar Bilthoven met haar nieuwe voorstelling ‘Bedenkelijke liedjes’. Lovsky houdt op geheel eigen wijze een aantal liedjes tegen het licht; oud en nieuw. 

Oude en nieuwe liedjes tegen het licht We horen steeds vaker over cartoonisten, of cabaretiers die echt niet meer mogen. Dan is dus nu het wachten op het moment dat muziek wordt verboden. Op verschillende plekken in de wereld is het al zover - Korea, Brunei, Mali. 

Fay Lovsky houdt een aantal liedjes tegen het licht, oud, en nieuw, en ook van eigen hand. En ja, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt zijn ze helemaal fout. Want met elk liedje is wel wat mis. Fay komt solo - met gitaar en theremin - en een robot waar ze zichzelf in vorige incarnaties in geprogrammeerd heeft zodat ze af en toe een extra stemmetje kan laten meeklinken, of de handen vrij heeft om een zaag te hanteren. En een zaag, zoals je weet, is bedenkelijk: een wapen. Voeg daarbij beeld van dingen die ooit konden maar nu niet meer, of die nu kunnen maar toen echt niet.

Iedereen met een ongemakkelijk gevoel naar huis!

De voorstelling in Theater Het Lichtruim begint om 20:00 uur en tickets kosten €18,-. Kijk op kunstenhuisidea.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie