Afbeelding

Look good – Feel better

5 februari 2024 om 18:58 Overig

HILVERSUM Even een ochtend niet bezig zijn met je ziekte, maar met je beter voelen. Dat is wat een workshop ‘Look good – Feel better’ inhoudt. De stichting die achter deze workshops zit, de stichting ‘Look good – Feel better’, wil voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces.

Tergooi MC en Viore zijn samen betrokken bij de organisatie van deze workshops, die zijn bedoeld voor mensen die worden behandeld tegen kanker, of bij wie de behandeling maximaal zes maanden geleden is afgerond.

Tijdens de workshop krijg je tips en adviezen over de verzorging van je huid, nagels en make-up. Bijvoorbeeld wat je kunt doen als je geen wenkbrauwen meer hebt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met verzorgingsproducten. Een haarwerker geeft informatie over haarwerken en het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking. Zo krijg je stap voor stap in de vingers hoe je er weer meer uitziet als jezelf. Na afloop krijg je een tasje met producten mee naar huis.

De workshop staat onder leiding van gediplomeerde specialisten op het gebied van huidverzorging en make-up.

De workshop vindt plaats op donderdag 8 februari, van 10.00 tot 12.00 uur.

Deelname is gratis.

Voor informatie en aanmelden voor deze workshop: aanmelden@viore.org, Bellen kan ook: 035 683 46 20, of kijk op www.viore.org/agenda.

Je vindt Viore aan de Oosterengweg 44 in Hilversum.

Viore is een gastvrij centrum voor iedereen die leeft met kanker. Bezoekers zijn iedere werkdag zonder afspraak en zonder verwijzing van harte welkom voor psychosociale ondersteuning om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan. Mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden kunnen bij ons binnenlopen voor informatie, lotgenotencontact, een luisterend oor en activiteiten. Bij Viore gaan we uit van Positieve Gezondheid en leggen we de focus op wat er wél is of kan. Viore is gevestigd in Hilversum en ontvangt bezoekers uit de regio Gooi en Vechtstreek. Voor meer informatie: www.viore.org

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie