Het moment dat de Lionsclub (vertegenwoordigd door Maarten Nunnikhoven) de cheque overhandigt aan de Stichting Leergeld De Bilt (Jacqueline Franssens, voorzitter)
Het moment dat de Lionsclub (vertegenwoordigd door Maarten Nunnikhoven) de cheque overhandigt aan de Stichting Leergeld De Bilt (Jacqueline Franssens, voorzitter) Lions Club

Stichting Leergeld ontvangt €5000 van Lions

30 maart 2024 om 11:34 Overig

DE BILT Elke twee jaar kiest Lions Club De Bilt - Bilthoven nieuwe goede doelen om te steunen. Afgelopen week is een delegatie van de Lions club op bezoek geweest bij de Biltse afdeling van de Stichting Leergeld (https://leergelddebilt.nl/) om deze stichting een cheque te overhandigen ter waarde van EUR 5,000 - ter ondersteuning van het goede doel dat deze Stichting nastreeft.

De Stichting Leergeld helpt kinderen uit gezinnen met geldzorgen in Nederland. De meer dan honderd lokale Leergeldstichtingen, waarvan er dus ook een in onze gemeente De Bilt is gevestigd (en wel aan de Molenkamp 48), zorgen ervoor dat deze kinderen in Nederland dezelfde kansen hebben als leeftijdsgenoten. Zo helpt de Stichting Leergeld bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagspakket.

De Lionsclub De Bilt Bilthoven heeft Stichting Leergeld met volle overtuiging uitgekozen om deze cheque aan te bieden. De gift wordt mogelijk gemaakt door diverse Lions-activiteiten, zoals de verkoop van door de Lions gekloofd haardhout (“Lionshout”), uit de bossen in onze gemeente.

Heeft u een suggestie voor een lokaal goed doel binnen de gemeente De Bilt dat steun van de Lions verdient? Dan kunt u dit kenbaar maken via de website www.lionsclubdebiltbilthoven.nl of per email aan contact@lionsclubdebiltbilthoven.nl

Wilt u ook bijdragen aan deze lokale goede doelen binnen de gemeente De Bilt, dan kunt u dat doen door voordelig uw haardhout te bestellen via de www.lionsclubdebiltbilthoven.nl. Dit hout wordt wekelijks door de Lions gezaagd en gekloofd in het Ridderoordse Bos bij het huis van de boswachter en bij u thuisbezorgd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie