De Patioschool verkoopt bosviooltjes voor het goede doel

11 maart 2022 om 11:29 Overig

DE BILT Jaarlijks verkoopt de Patioschool De Kleine Prins in De Bilt bakken met bosviooltjes voor het goede doel. Zo gaan we vrolijk de lente in en ondersteunt de school een goed doel. In een tijdsbestek van anderhalve week proberen de kinderen van de school zoveel mogelijk bosviooltjes te verkopen aan familie, vrienden en bekenden. Dit jaar is Dierenbuddy (onderdeel van de Dierenbescherming) als goed doel aan de violenactie gekoppeld. Zij zorgen ervoor dat ouderen, chronische zieke en andere kwetsbare uit de samenleving zolang mogelijk met hun huisdier(en) bij elkaar kunnen blijven, wat voor groot belang is voor de kwaliteit van hun leven. 

Dierenbuddy is momenteel in veertien gemeenten actief en met de opbrengst van de violenactie kan gemeente De Bilt hieraan worden toegevoegd. Natuurlijk doen alle kinderen van de school hun best om zoveel mogelijk bosviooltjes te verkopen voor dit mooie, goede doel.

De verkoopperiode is van woensdag 16 t/m vrijdag 25 maart 2022 en worden op vrijdag 1 april 2022 de bosviooltjes bezorgd door de kinderen. Als er geen leerlingen bij u aan de deur komen, kunt u de bosviooltjes bestellen via de mail: info@patioschool.nl of telefonisch op 030-2203945.

De kosten zijn € 7.- per bak á 12 bosviooltjes (9 cm) en zijn te verkrijgen in de kleuren: blauw, geel, wit of roze.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie