PostNL pakketautomaat in Bilthoven

3 juni 2022 om 14:39 Overig

Bilthoven Inwoners van Bilthoven kunnen nu gemakkelijk pakketten ontvangen en versturen. Sinds deze week staat er namelijk een pakketautomaat van PostNL in het Total Tankstation aan de C. de Haasweg. Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Bilthoven.

Inwoners kunnen in Bilthoven terecht bij de innovatieve pakketautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL legt uit: “Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakketautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen”.  

De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakketautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 260 pakket- en briefautomaten door heel Nederland. 

Zie www.postnl.nl/campagnes/pakket-en-briefautomaat voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie