Een eerdere editie van een gezellig drukke Kunstmarkt
Een eerdere editie van een gezellig drukke Kunstmarkt Kunstmarkt De Bilt

20 jaar Kunstmarkt De Bilt

Overig

Op 9 en 10 september jubileumeditie

DE BILT Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september aanstaande viert Kunstmarkt De Bilt dan eindelijk het 20-jarig bestaan. Twee jaar hebben we moeten wachten op het grootste culturele festival in gemeente De Bilt. Thema van de jubileumeditie is ‘Back to the future’.

Van Boetzelaerpark De locatie van het festival is het Van Boetzelaerpark. Boetz Beatz. Kunstmarkt De Bilt bestaat al sinds 2001 en vindt sindsdien jaarlijks plaats in het tweede weekend van september. Met uitzondering dus van de coronajaren. Het grootste culturele festival van De Bilt kent naast de markt met kunstenaars een uitgebreid cultureel programma. Het evenement gaat traditiegetrouw op vrijdagavond om 17.00 uur van start met de succesvolle muziekavond Boetz Beatz. 

Zaterdag Zaterdag presenteren kunstenaars van 12.00 tot 18.00 uur hun werk in marktkramen en er is een uitgebreid cultureel programma. Het Boetzcafé is dé plek om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en samen te zijn. Kunstmarkt De Bilt sluit ook weer muzikaal af. 

Vrijwilligers De organisatie van het festival is geheel in handen van maar liefst meer dan honderd vrijwilligers! Zonder hen zou Kunstmarkt De Bilt zeker niet mogelijk zijn. Om Kunstmarkt De Bilt financieel mogelijk te maken is er ondersteuning van vele (lokale) instanties en bedrijven. Elk jaar trekt het evenement zo’n 10.000 tot15.000 bezoekers uit De Bilt zelf en de (verre) omgeving. De voorbereidingen zijn op dit moment dan ook alweer in volle gang. 

Info Alle info over de komende jubileumeditie zijn te vinden op de website en te volgen via Facebook en Instagram. Kunstmarkt De Bilt, 9 en 10 september 2022, Van Boetzelaerpark De Bilt. 

www.kunstmarktdebilt.nl

advertentie
advertentie