Geniet van de bloeiende paarse weide tijdens het Soester wandelweekend.
Geniet van de bloeiende paarse weide tijdens het Soester wandelweekend. Soester Wandelweekend

Inschrijving Soester Wandelweekend

Overig

SOEST De inschrijving van de 4e editie van het Soester Wandelweekend sluit maandag 8 augustus. Het wandelweekend dat op zaterdag 20 en zondag 21 augustus plaatsvindt, laat wandelaars genieten van de prachtige omgeving van Soest en Baarn. De eerste bloeiende paarse heidevelden zijn al gespot, een trekpleister voor veel deelnemers. 

Wandelaars kunnen kiezen voor een route van 10, 20 of 30 km per dag. Op zondag wordt er ook een rolstoelvriendelijke route van 3,5 km aangeboden. Stichting Sportevenementen Le Champion organiseert het Soester Wandelweekend in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn.

Bossen en duinen Op zaterdag genieten de wandelaars van de Baarnse Bossendag en op zondag staat de Soester Duinendag op de agenda. Op beide dagen ontdekken de wandelaars afwisselende natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. De routes brengen de deelnemers onder meer door het bos, over de bloeiende paarse heide, langs Paleis Soestdijk en Villa de Paltz en over de indrukwekkende Vliegbasis Soesterberg.

De routes van de 20 en 30 km op zaterdag zijn vernieuwd! Zo wordt er gewandeld door het historische centrum van Baarn. De route loopt door de gezellige straatjes van Vorstelijk Baarn richting rivier de Eem met vergezichten over het water en het mooie poldergebied. Onderweg kom je langs het Cantonspark en de Pekingtuin. 

Goede doel Het goede doel van het Soester Wandelweekend is voor het tweede jaar op rij Teamuitbehandeld.nl, dat hulp biedt aan uitbehandelde patiënten en hun familieleden. 

Inschrijven voor het Soester Wandelweekend kan via: www.soesterwandelweekend.nl.

advertentie
advertentie