Afbeelding

BBio klust bij Griftenstein & Zorg

12 september 2022 om 10:17 Overig

Schuren, schilderen, sausen, graven, spuiten en snoeien; dat waren de werkzaamheden van de vrijwilligers van Bilthoven Biologicals (BBio) op maandagmiddag 5 september jl. Zo hadden ze een leuk teamuitje en staken tegelijkertijd de handen uit de mouwen bij Zorgboerderij Griftenstein & Zorg.


17 september officiële opening Griftenstein & Zorg
Onlangs betrok Griftenstein & Zorg een nieuw pand in De Bilt. Om op 17 september as. het openingsfeest te kunnen vieren moest er nog veel gebeuren. Veel klussen zijn nu geklaard, dankzij de inzet van de bedrijfsvrijwilligers van BBio. “En dat is fantastisch!” vertelt Suzanne Baan, directeur/zorgmanager van Griftenstein & Zorg “Want nu hebben wij weer ruimte om ander werk te doen voor en met onze cliënten”.

Foto: Het enthousiaste team van vrijwilligers van Bilthoven Biologicals, samen met cliënten en Suzanne van Zorgboerderij Griftenstein & Zorg. (foto Judith Boezewinkel)

Win-win
Samen voor De Bilt bracht BBio en Reinaerde bij elkaar. Met het regelen van ontmoetingen tussen bedrijven en ideële organisaties, wil deze stichting de lokale maatschappelijke betrokkenheid stimuleren. De insteek is altijd een win-win situatie: Een betrokken en zinvol bedrijfsuitje voor de vrijwilligers èn helpende handen voor de maatschappelijke organisatie. Ook deze keer is dat goed gelukt.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan onze samenleving, neem dan contact op met Judith van Samen voor De Bilt via; 06 – 11 56 49 57 of via; info@samenvoordebilt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie