Afbeelding
Aangeleverd

Voldoening

Overig

Voldoening

Wat geeft het doen van vrijwilligerswerk mij toch altijd veel voldoening. Zo ben ik als vrijwilliger betrokken bij ‘Aan de Keukentafel’. ‘Aan de Keukentafel’ is elke maand gezellig samen eten in de Vierstee. Het smaakvol en aangenaam dineren maakt niet alleen onze gasten blij, maar geeft mij als vrijwilliger ook altijd een heel voldaan en blij gevoel. Naar het kerstdiner wat op 15 december gehouden wordt (opgeven kan via de website www.vierstee.nl) kan ik echt uitkijken.

Een ander grote project van Stichting Vierstee 2.0 waar ik bij betrokken ben, is de organisatie van Moving Maartensdijk 2022. Weet u nog hoe leuk Moving Maartensdijk in 2019 en 2020 was? Zet 29 en 30 december maar alvast maar in de agenda. Dit jaar gaan we er weer net zo’n knalfeest van maken als het in 2019 en 2020 was!

Twee dagen lang zal de Vierstee uit zijn voegen barsten van activiteiten voor jong en oud! En dat “voor jong en oud” is letterlijk! Moving Maartensdijk is voor kinderen van een jaar of 2 a 3 tot volwassenen van over de 100 leuk en iedereen is welkom. Naast allerlei activiteiten die door onze stichting georganiseerd worden zullen ook het Maartensdijkse verenigingsleven en diverse maatschappelijke organisaties volop leuke en bijzondere activiteiten organiseren en uitvoeren.

De komende weken zullen steeds meer activiteiten bekend gemaakt worden via www.vierstee.nl. Kunt u daar niet op wachten? Zal ik anders alvast een “tipje van de sluier” oplichten? Naast onder andere springkussens, gezellige koffieochtenden, Nijntje Kleutergym, dansen, knutselen, diverse sportieve activiteiten, circus workshop, spelletjes, stoere E-games en diverse toernooien is er donderdagavond 29 december een speciale jongerenavond met dansworkshops door een topdanser en andere leuke activiteiten. Vrijdagavond 30 december is er weer een gezellig Café Vierstee met live muziek (meezingen mag!), een workshop cocktails en mocktails maken en… een hele bijzondere Experience.

Hoe trots mogen we er op zijn dat dit allemaal door vrijwilligers wordt georganiseerd?

Ik word er echt gelukkig en blij van om o.a. via Stichting Vierstee 2.0 mooie en bijzondere dingen voor ons dorp en omgeving te organiseren. Als je je inzet voor de gemeenschap krijg je er heel veel waardevols in de vorm van voldoening, waardering en plezier, voor terug! Veel verenigingen en organisaties zijn dringend op zoek naar helpende handen. Heeft u dus nog ergens een uurtje of een mogelijkheid om “iets” voor die clubs te doen? Ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen!

Edwin Plug

advertentie
advertentie