Afbeelding

Hans Brug nieuwe voorzitter Utrechts Landschap

17 januari 2023 om 16:47 Overig Tips van de redactie

UTRECHT/ DE BILT Hans Brug is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Utrechts Landschap. Hij volgt Michaël Kortbeek op.

Hans Brug is in het dagelijks leven directeur-generaal van het RIVM in De Bilt. Daarnaast is hij onder andere hoogleraar in Amsterdam, waar hij zich bezighoudt met gedrag en educatie op het gebied van gezondheid. Brug is lid van de Economic Board Utrecht.

Hans Brug: “Het belang van natuur en een gezonde leefomgeving voor welzijn en brede welvaart ken ik vanuit mijn werk, en ervaar ik dagelijks als ik door en langs het natuurlijk en cultureel erfgoed van Utrechts Landschap fiets. Als voorzitter van de Raad van Toezicht draag ik graag bij aan de belangrijke missie van Utrechts Landschap.”

Directeur Saskia van Dockum is blij met de keus van de Raad van Toezicht voor Hans Brug. Zij dankt Michaël Kortbeek voor zijn inzet voor natuur, landschap en erfgoed.


Over Utrechts Landschap
Utrechts Landschap beschermt al meer dan 95 jaar natuur en erfgoed in de provincie Utrecht. We kopen natuur en erfgoed aan om het te behouden voor toekomstige generaties.

De natuurorganisatie beheert ruim 5.800 hectare natuur, 25 buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden. De meeste gebieden en monumenten zijn open voor publiek. Ons werk is mogelijk dankzij de steun van 36.000 donateurs (Beschermers), ruim 750 vrijwilligers en 81 bedrijfsvrienden. Wil je meedoen of meegenieten? Kijk op www.utrechtslandschap.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie