Het enthousiaste en kundige team van ProFit Zeist
Het enthousiaste en kundige team van ProFit Zeist ProFit Zeist

Alle fysio expertise onder één dak

23 januari 2023 om 14:43 Overig

ZEIST Bewegen is goed voor je gezondheid. Dat weten we allemaal. Soms lukt dat even niet door blessures of ziekte. De deskundige specialisten van ProFit Zeist helpen je dan weer op weg. Voor alle leeftijden en niveaus hebben zij een passende oplossing. Onder deskundig toezicht van de fysiotherapeuten kun je werken aan herstel en een fitter lijf.

 

Claudia Verbree

ProFit Zeist is onderdeel van de Geeresteingroep met vestigingen in Zeist, Woudenberg, Amersfoort en Renswoude. ProFit Zeist is al ruim 20 jaar een dynamische praktijk met ervaren fysio-, manueel- en sportfysiotherapeuten. De praktijk staat bekend om de deskundigheid in combinatie met een ongedwongen sfeer. Waar bovendien verschillende specialisaties onder één dak samenwerken. Naast diverse sportfaciliteiten werk je onder begeleiding van een fysio- of manueel therapeut aan het herstellen of voorkomen van blessures of chronische gezondheidsproblemen.

SPORT ProFit Zeist heeft alle specialistische kennis op het gebied van bewegen in huis. Of het nu problemen in het dagelijks functioneren betreft, dan wel uitdagende sportprestaties. Hierbij putten zij onder andere uit kennis op het gebied van musculoskeletale echografie, podotherapie, shockwave en dry needling. Alle therapeuten zijn verbonden met regionale of landelijke kwaliteitsorganisaties die deskundigheid en continue bijscholing vragen. Daarbij geven de fysiotherapeuten van ProFit Zeist trainingen, nemen testen af en verzorgen (wedstrijd-) sportbegeleiding aan een groot aantal (amateur-) sportverenigingen, inclusief de begeleiding van Team NL.

Sporten is essentieel voor een goede gezondheid. Daarom biedt Profit Zeist ook een uitgebreid sportaanbod. De fysiotherapeuten en/of sportinstructeurs geven zowel personal training, small group training, pilates, circuittraining als training voor senioren of specifieke patiëntengroepen. De sportlessen zijn af te stemmen op ieder niveau en aan te passen als je beperkingen, zoals blessures of chronische aandoeningen hebt.

SCHOUDERREVALIDATIE Gitta Hendriks is één van de fysiotherapeuten in de praktijk in Zeist en is gespecialiseerd in schouderrevalidatie. Zij werkt inmiddels meer dan 25 jaar in Zeist en is één van de oprichters van het Schoudernetwerk Midden Nederland. ,,Bewegen is belangrijk om gezond te blijven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Uit onderzoeken blijkt dat je positiever bent naarmate je je fit voelt en meer spierkracht hebt”, aldus Gitta. ,,En dat is erg belangrijk. Vooral bij het ouder worden, want iedereen wil zo lang mogelijk gezond en fit blijven om zelfstandigheid te behouden.”

ProFit heeft meerdere specialisaties in huis, zoals orthopedische revalidatie na een operatie of blessure, het behandelen en begeleiding van (top-)sporters, maar ook de behandeling van mensen met chronische aandoeningen en ouderen, zowel op de praktijk als bij de mensen aan huis. 

Gitta: ,,Alle leeftijden en niveaus kunnen bij ons terecht. Het mooie aan onze werkwijze is dat we onze expertise actief met elkaar delen. Zo kunnen we deskundigheid inzetten waar dat nodig is. Daar profiteren onze cliënten van.

,,Het onderdeel uitmaken van een grotere groep praktijken zorgt ook dat er meerdere specialisten zijn op één vakgebied die elkaar scherp houden. Hierdoor blijven wij ons als bewegingsdeskundige ontwikkelen.”

AANMELDEN De Geeresteingroep heeft vestigingen in Zeist, Woudenberg, Amersfoort en Renswoude. Om een afspraak te maken in Zeist bel je met het centrale nummer 033-2861983. Via de website kun je direct een afspraak inplannen. Op geeresteingroep.nl. kun je het sportrooster vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie

Meest gelezen

advertentie